Begeleiderspas

Op vertoon van de begeleiderspas kunnen personen met een beperking hun begeleider gratis meenemen naar de voorstelling.

Randuitcheques

Met de Randuitcheques kunnen cursisten Nederlands in de Vlaamse rand een voorstelling in de cultuur- en gemeenschapscentra betalen. In die centra vind je een uitgebreid aanbod met een verschillende moeilijkheidsgraad voor wie het Nederlands nog niet perfect beheerst. Elke cursist heeft per seizoen recht op 3 cheques van 7 euro. Randuitcheques gebruiken is eenvoudig: bij de betaling van je tickets geef je je cheque(s) af aan de balie. Ze worden dan afgetrokken van de ticketprijs.

Studententarief

Ben je student en jonger dan 26 jaar, dan krijg je voor sommige voorstellingen, op vertoon van je studentenkaart, 2 euro korting op het abonnementstarief.

UITPAS

De UiTPAS Druivenstreek is de vrijetijdspas voor Bertem, Hoeilaart, Huldenberg, Overijse, Tervuren en de GC de Bosuil, de Kam en de Lijsterbes. De UiTPAS Druivenstreek daagt je uit om deel te nemen aan het vrijetijdsaanbod in de regio met heel wat mogelijkheden. Zo kan je, bij elke deelname aan een UiTPAS-activiteit, punten sparen die je nadien kan omruilen tegen tal van voordelen.

Op de verschillende gemeentelijke websites vind je het overzicht van de UiTPAS-activiteiten waar je punten kan sparen. Maar je kan met je UiTPAS ook buiten de regio, in andere deelnemende gemeenten, terecht om punten te sparen en om te ruilen. Alleen maar voordelen dus!

Meer info UiTPAS