woensdag 10 juli 2019

Filmliefhebbers: noteer alvast deze data in je agenda!

Misschien is het nog iets te vroeg om aan de donkere herfstavonden te denken, maar wij kijken graag toch een beetje vooruit. En dus hebben we voor het najaar reeds 3 topfilms op ons programma gezet. Want uiteindelijk is er, tijdens een kille herfstavond, toch niets beter dan in een bioscoopzaal zitten, het licht zien uitgaan en de eerste tonen van de generiek te horen…

Woensdag 2 oktober: Bohemian Rhapsody - dé muzikale film van 2018 waarin we de snelle opkomst van de band Queen en Freddie Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl volgen.
Hoofdrolspeler Rami Malek won een Oscar voor zijn vertolking van de Queen-zanger.

Woensdag 6 november: Green Book - een hartverwarmende roadmovie die gebaseerd is op de vriendschap tussen Tony Lip (Viggo Mortensen), een gestampte Italiaans-Amerikaanse boer en de verfijnde Afro-Amerikaanse pianist Don Shirley (Mahershala Ali).

Woensdag 4 december: Le jeune Ahmed - een Belgische dramafilm van de gebroeders Dardenne over de 13-jarige Ahmed die op zoek is naar zijn identiteit, maar onderweg verleid wordt door de absolute idealen van zijn imam.