maandag 8 juli 2019

Programma voor scholen 2019-2020 staat online

Beste directie,
Beste leerkracht,
Ook voor het schooljaar 2019-20 hebben we bij cc De Warandepoort hard gewerkt om een ruim schoolaanbod in elkaar te steken. Van de instapklas tot de laatste graad secundair onderwijs zorgen we voor de culturele toevoeging aan jullie lesjaar. Zowel gevestigde waarden als nieuwe theatermakers komen aan bod. Workshops dans, technologie, film… Zelf opera en hiphop krijgen een plaats op het podium van cc De Warandepoort. Via deze digitale brochure zoomen we graag even in op de voorstellingen die we voor jullie leerlingen aanbieden. Het lijkt ons zeker interessant om naar volgend jaar samen met de leerkrachten op zoek te gaan naar voorstellingen die bij lessen kunnen aansluiten. Daarom horen we graag meer over jullie wensen, ideeën, jaarthema’s, klasuitstappen en kijken ernaar uit om samen met jullie het aanbod verder uit te bouwen naar volgende seizoenen.

Inschrijvingen:
Op onze website: www.dewarandepoort.be/scholen vind je alle voorstellingen, uitgebreide info, lesmappen en reviews. Ook kan je hier het inschrijvingsformulier downloaden. Dit laatste kunnen jullie sturen naar: ccdewarandepoort@tervuren.be. Er wordt vanuit het cultureel centrum dan zo snel mogelijk een bevestigingsmail verstuurd. Bij voldoende interesse/inschrijvingen worden mogelijk extra voorstellingen georganiseerd op dezelfde dag of op een ander moment. Wij nemen in dit geval contact op met de aanvragers.

Wij rekenen op de begeleidende leerkrachten om een rustig verloop van de voorstelling te helpen verzekeren. Jassen en rugzakken horen aan de kapstok die wordt aangewezen door de verantwoordelijke van het centrum. We vragen ook om elke vorm van snoepgoed, kauwgom, fruit, dranken en gsm’s te verbieden voor het betreden van de zaal. Gelieve hierrond als leerkracht streng op te treden. Er bestaat ook de mogelijkheid om eigen films te vertonen in cc De Warandepoort. Hiervoor vragen we een vaste bijdrage van 2 euro per leerling. Jullie bezorgen ons in dit geval zelf de dvd.

We hopen jullie en jullie leerlingen te mogen ontvangen op onze komende voorstellingen.

Toch nog vragen?
Kris Cherretté
ccdewarandepoort@tervuren.be
02 766 52 03